INEOS GrenadierFL5Alfa samicas Dominikou
Úvod / Eventy / Akcie / Honda e #obrubnik 30062020

Honda e #obrubnik 30062020

LiveStream je skvelý spôsob ako interaktívne v reálnom čase sprostredkovať ľuďom za displejmi zážitok, ktorý z dôvodu aktuálnej situácie, nemajú možnosť fyzicky nahmatať. Fyzické stretnutie je rovnako super, pretože si vieme v reálnom čase, neoddelení sklom a vzdialenosťou povedať, čo máme na duši, srdci alebo v scenári. 

 

Kvôli, ešte nedávno platným epidemiologickým opatreniam, sme aj my v danom čase museli premeniť živý #obrubník s vami, skutočnými ľuďmi, na síce tiež živý, ale osamotený online prenos. 

 

Ale dnes sme späť a už 30.6.2020 od 18:00 na parkovisku domu nábytku Sconto vo Pharos Parku v Bratislave môžeme byť naživo a naživo súčasne. Čo to znamená? Že pokiaľ chcete, môžeme sa opäť fyzicky stretnúť a porozprávať sa tvárou v tvár, že si môžete skutočne ochytať a obzrieť najnovšie čisté električky od Hondy - Honda e (1x žltá, 1x biela),  posedieť si, opýtať sa na všetko, čo vás zaujíma a my budeme odpovedať. A úplne presne to isté, vďaka livestream prenosu, budú môcť spraviť všetci tí, ktorí nemajú možnosť prísť osobne a dať si s nami high five. 



 

Takže kto chce prísť na živé vysielanie livestream videa na facebooku magazínu RoadLife s novou Honda e, štartujte a klikajte na udalosť na facebooku. Tešíme sa na vás!

 

Dátum: utorok 30.6.2020

Čas: 18:00

Miesto: parkovisko Sconto nábytok, Pharos Park, Bratislava

Dress code: yellow/white casual (nepovinné)

 


Dôležité upozornenie pre kamera plachých a ohľadne GDPR zásad:


Dovoľujeme si vás upovedomiť o tom, že Vašu účasť na verejnej akcii RL uskutočňovanej na verejnom priestranstve považujeme za súhlas so zhotovovaním obrazového a zvukového materiálu pre účely LiveStreamu na sociálnych sieťach RoadLife a jeho zverejnenia na FB a IG profile RoadLifeSK a webovej stránke www.roadlife.sk. Ďakujeme za pochopenie (RL Team).