INEOS GrenadierFL5Alfa samicas Dominikou
Úvod / Eventy / Akcie / PORSCHE SPORTSCAR TOGETHER DAY

PORSCHE SPORTSCAR TOGETHER DAY

Bratislava, hrad, Porsche, 9.6.2018, 9:00 – 15:00 SLČ – stredoeurópskeho letného času.
Porsche vyjde do ulíc Bratislavy..Nemá to nič spoločné s hnutím za Slušné Slovensko, a nie je to ani protest proti vysokopostaveným pánom na hrade. 

Jedná sa o podujatie PORSCHE SPORTSCAR TOGETHER DAY, ktoré sa koná pri príležitosti 70. narodenín prvého sériovo vyrábaného automobilu PORSCHE 356. 

Majitelia a fanúšikovia tejto kultovej automobilovej značky sa 9. júna stretnú na Bratislavskom hrade, na Námestí Alexandra Dubčeka 1, kde si všetci  budú môcť nielen obzrieť, ale aj vypočuť skvosty ako 911 GT2 RS, 911 R, 918 Spyder, 911 GT3 RS, 911 GT3, 911/964 RS, 911/993 Turbo a ešte oveľa viac. Jedným z pútačom bude zaiste aj replika legendárneho Porsche Speedster 356

Fanúšikovia z Porsche Fans Slovakia sa snažia priblížiť verejnosti  automobily, ktoré vnímajú ako symbol dedičstva, konštrukčnej  súťaživosti a precíznosti, či nadčasového dizajnu, nielen ako emblém bohatstva. Záujemcovia a zvedavci si na rôznych seminároch v chill out zóne vďaka importérom určite prídu na svoje. Môžete zažiť aj zaujímavé rozhovory s osobnosťami zo sveta motoršportu, alebo vedomostné kvízy o krásne ceny. 
 
  
Rekapitulácia: Vstup pre verejnosť voľný, pre minifanúšikov je k dispozícii detské ihrisko a ak ste majiteľom, ktorý sa chce aktívne zúčastniť podujatia: registrovať sa môžete do 8.6.2018 na office@porschefans.sk. Zbaľte rodinu, zabaľte dobrú náladu a 9.6.2018 sa v priestoroch Bratislavského hradu môžete tešiť na medzinárodný orchester v podaní automobilov PORSCHE. 


Autor: Amy Zaťková, zdroj: Porschefans